افراط در مصرف خوراکیهای چرب و شیرین، علاوه بر اینکه میتواند باعث چاقی شود، این خطر را هم دارد که احتمال بروز خستگی و احساس کسالت و ناراحتی را افزایش میدهد. در مصرف غذاهای زیر اعتدال را رعایت کنید تا احتمال بروز خستگی و ناراحتیتان کاهش یابد:
1. غذاهای چرب: مصرف مداوم فستفودها و غذاهای چرب و سرخکردنی میتواند تاثیری منفی بر سلامت سلولهای مغزی داشته باشد و با افزایش استرسهای روزانه، باعث تحریکپذیری بیشتر فرد شود. چربیهای ترانس و اشباع موجود در غذاهای چرب و سرخکرده، حس پرخاشگری را هم در افراد مصرفکننده شعلهورتر میکنند و آستانه تحمل آنها را پایینتر میآورند.
2. خوراکیهای فرآوریشده: خوراکیهای فرآوریشده مانند انواع سوسیس، کالباس، همبرگر، ناگت، کنسرو و غذاهای آماده و نیمهآماده، علاوه بر چربی و نمک فراوان، حاوی مواد افزودنی مختلفی هم هستند. افزودنیها میتوانند با تحریک سلولهای عصبی، باعث ایجاد حس پرخاشگری در شما شوند و به نوعی آرامش زندگیتان را برهم بزنند.
3. گوشت قرمز: گوشتهای قرمز، بهخصوص آنهایی که حاوی چربی هم هستند، تاحد زیادی چربیهای اشباع و کلسترول دارند. بههمین دلیل ما با خوردن آنها، بیشتر احساس سیری و سنگینی میکنیم. هرچند که گوشت قرمز، منبع خوبی برای دریافت ویتامین B۱۲ محسوب میشود اما زیادهروی در مصرف آن میتواند بهدلیل تاثیر منفی بر سلولهای مغزی و رسوب چربی در عروق خونی، باعث کاهش اکسیژنرسانی و خونرسانی به مغز، تحریکپذیری و حتی ابتلا به افسردگی بشود.
منبع : روزنامه سلامت
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0